Предстоящите мачове на Балкан и Левски срещу Куманово 2009 в Балканската лига по баскетбол бяха отложени.

...
Предстоящите мачове на Балкан и Левски срещу Куманово 2009 в Балканската лига по баскетбол бяха отложени.
Коментари Харесай

Отложиха мачове на Левски и Балкан в Балканската лига

Предстоящите мачове на Балкан и Левски срещу Куманово 2009 в Балканската лига по баскетбол бяха отсрочени. Двубоите трябваше да се проведат пред идната седмица. Решението за смяна в програмата е на управлението на шампионата, а като причина бе оповестено, че клубът от Северна Македония не е извършил отговорностите си към лигата.

В писмото на спортния директор Шай Щрикс  до Куманово 2009 се споделя следното:

„ С цялото ми почитание към КК Куманово 2009 и град Куманово, ние сме принудени да отложим мачовете на КК Куманово 2009, вкъщи и като посетител, в Балканската лига до 25.11.2021 година, защото в лигата не е получен формален отговор на изпратеното до вас на 01.11.2021г.

КК Куманово 2009 непрестанно не съблюдава Официалния устав за сезон 2021-2022, не комуникира вярно и в точния момент с управлението на лигата, длъжностните лица, като не съблюдава и разпоредбите на ФИБА по отношение на протоколите за домакинските мачове.

След като разисках всички въпроси и с генералния секретар на баскетболната федерация на Северна Македония господин Влатко Георгиевски, взех решение краткотрайно да отложа идните ви мачове и да ви дам опция да подредите и изчистите всичко към вашия клуб и неговото присъединяване в Балканската лига, с цел да продължим дружно безпроблемно, без да накърняваме имиджа на Северна Македония, град Куманово, вашата национална федерация и несъмнено, на Балканската лига и хората, които поддържат нашата обичана игра.

Крайният период да се свържете с нас и да коригирате всичко нагоре е 25.11.2021 година

След като всички въпроси бъдат решени, лигата ще пренасрочи мачовете съгласно опцията на българските тимове Балкан и Левски.

Надявам се всичко да се оправи, защото най-важното за всички нас е да осигурим положително баскетболно мощно другарство в името на страната, града, лигата и клуба КК Куманово 2009. ”
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР